Avloppsrensning i Stockholm

Rensning av avlopp är ett av dom vanligaste jobben inom VVS. Många försöker lösa stoppet själva men vad gör man om man inte får bort det? Jo man måste få tag på en spoltekniker för att rensa rören. Vi på Svanströms Förvaltning högtrycksspolar bort stoppet vilket är en säkrare metod än med en så kallad renskedja. Det har hänt tidigare att kedjan (rensvajer inkluderat) har slagit söder röret och kostnaderna har skenat för att lösa det.

stopp i avlopp

Vänta inte tills det blir tvärstopp i avloppet! Hör av er till oss innan så kommer vi och hjälper er med avloppsrensning i Stockholm för att få bort det blivande stoppet.

Inom VVS så räknar man materialet i max 50 årscykler. Det kallas för avskrivningstiden. Så om avloppsrören är mer än 50 år gamla så kan det vara värt att hålla koll på rören och underhållsspolning är ännu viktigare för att få bort påbyggnader av rost och beläggningar. Detta är förebyggande underhåll som bidrar till att öka livslängden på er fastighets rör.

Så börjar det bli stopp eller om det är tvärstopp i dusch, toalett, kök eller tvättstuga så tveka inte på att höra av er för att boka in en spoltekniker som hjälper er med avloppsrensning i Stockholm! Ju snabbare vi kommer ut desto bättre.

Vi jobbar dygnet runt, året om så även om det skulle bli stopp kvällar och helger så kan vi komma och hjälpa er med avloppsrensning i Stockholm.

För bostadsrättsföreningar, brf:er, så är rekommendationen att stamspola 1 gång var femte år. För villor så finns ingen sådan riktlinje men det är klokt att underhållsspola för att undvika dyra jourutryckningar. Är ni en bostadsförening som vill veta mer om att utveckla en underhållsplan med teknisk förvaltning för er bostadrättsförening ring eller skicka ett meddelande via formuläret nedan!

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med avloppsrensning i Stockholm.

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något utan får kontakt med någon av våra El & VVS tekniker för genomgång av er fastighet eller bostadsrättsförening
    Med Svanströms Fastighetsservice får du

    • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
    • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
    • Kostnadsfri telefonsupport året om