OM OSS

Om oss

Med Svanströms Fastighetsservice får du en heltäckande teknisk förvaltning utan dyra mellanhänder som besparar kostnader och ger kompetent teknisk förvaltning från en enda leverantör.

På så sätt får du all fastighetsförvaltning av en och samma leverantör. Kom i direktkontakt med en el & VVS firma istället för att kommunicera med mellanhänder som lägger ut arbete på entreprenad.

Vi har 20 års erfarenhet och gör 7500 el & vvs jobb per år. Den kompetensen och erfarenheten gör att vi snabbt kan upptäcka fel & brister i en fastighets el/vvs/ventilation och tekniska installationer och skapa underhållsplaner för att undvika akuta fel och störande avbrott.

 

Vi innehar en rad certifikat för våtrum, el, mm. Som ger oss kompetensen att hantera allt ifrån service av tekniska installationer, till våtrumsarbeten, renoveringar, ombyggnationer mm.

Snabblänkar

Förvaltning Bostadsrätter

Läs mer om service för BRF:er.

Förvaltning Företag

Läs mer om service för Företag

Anslutna kunder

Läs mer om våra anslutna kunder.

Kontakta oss

Gå till vår kontaktsida och ring eller mejla.

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något utan får kontakt med någon av våra El & VVS tekniker för genomgång av er fastighet eller bostadsrättsförening
    Med Svanströms Fastighetsservice får du

    • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
    • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
    • Kostnadsfri telefonsupport året om