Rörinspektion i Stockholm

För att få reda på anledningen bakom ett stopp i avloppet krävs ibland en lite grundligare inspektion av rören. Vi hjälper dig med rörinspektion i Stockholm med hjälp av moderna kameror som vi kan föra in i avloppsröret.

I dagens läge finns många hjälpmedel. Ett jättebra sådant är avloppskamerorna. Med hjälp av dom kan vi kika på insidan av röret för att bedöma skicket på röret.

rörinspektion stockholm

Det är aldrig kul att lägga pengar på något som inte behövs och med hjälp av en filmtekniker kan man få reda på statusen inne i rören långt innan läget blir akut. Det ger ägaren möjlighet att bygga upp en buffert för eventuella åtgärder i ett senare skede.

När vi utför en rörinspektion i Stockholm så kommer filmteknikern ut och filmar av den sträckan som man har problem med eller gör en allmän statuskoll av skicket hela vägen ut till det kommunala ledningsnätet.

Efter att filmningen är avslutad på plats återvänder filmteknikern till kontoret där en rörmokare och filmteknikern tillsammans går igenom filmmaterialet och ger eventuella skador en gradering från 1 till 4.

Filmer med kommentarer och graderingar lämnas sedan till kunden via en tjänst som kallas för T-25. Det är branschstandarden som gäller och som även är accepterad av dom flesta försäkringsbolagen.

Kunden vet nu hur deras rör ser ut och vad, om något, behöver göras. Vill ni veta mer om vårt tekniska underhåll för bostadsrättsföreningar, tveka inte att höra av er! Ring eller skicka ett meddelande via vårt formulär nedan.

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något utan får kontakt med någon av våra El & VVS tekniker för genomgång av er fastighet eller bostadsrättsförening
    Med Svanströms Fastighetsservice får du

    • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
    • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
    • Kostnadsfri telefonsupport året om