Stamspolning Stockholm

Några gånger under fastighetens livslängd bör man utföra en underhållande stamspolning. Ju större fastigheten är ju oftare bör det planeras in. Branschen rekommenderar lägenhetshus (flerfamiljsbostäder och bostadsrättsföreningar) att spola 1 gång var femte år. Vi är experter och hjälper dig med stamspolning i Stockholm.

stamspolning

Stamspolningen går till som så att man måste gå in i alla lägenheter och spola från varje hem för att få rent anslutningarna mellan lägenheterna och stammarna. Detta är något som kan vara lite bökigt att få till med tillträda i så många utrymmen. Men det är värt det!

Avsaknaden av detta är nog den enskilt största orsaken till att det blir stopp och att det börjar läcka från avloppsrören. Detta är något som alla BRF:er och flerfamiljshus bör lägga in i underhållsplanen, om den inte redan finns där. För villaägare så bör man göra det om man inte kommer ihåg sist man gjorde det. Det brukar vara en bra regel. Annars så kan man gå efter ca 1 gång var 10ående år.

Glöm inte om att be om filmunderlaget så ni ser hur rören ser ut i samma veva! Det är en bra indikering om när stambyten behöver planeras in. Är ni intresserade av att upprätta underhållsplaner för er bostadsrättsförenings fastigheter med regelbunden rörvård – hör av er till oss antingen genom att ringa eller skicka formulär nedan!

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något utan får kontakt med någon av våra El & VVS tekniker för genomgång av er fastighet eller bostadsrättsförening
    Med Svanströms Fastighetsservice får du

    • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
    • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
    • Kostnadsfri telefonsupport året om