FASTIGHETSFÖRVALTNING STOCKHOLM

Fastighetsförvaltning Stockholm

Vår tekniska förvaltning ger dig direktkontakt med erfarna el & vvs-tekniker som snabbt ger en korrekt diagnos av fastighetens skick, vilka installationer som kan orsaka problem i framtiden och vilket underhåll som krävs för att undvika kostsamma fel och störande avbrott. Läs mer om Teknisk förvaltning Bostadsrättsförening.

Våra Fastighetsförvaltning i Stockholm innebär att er bostadsrättsförening eller kommersiella fastighet får löpande tillsyn av våra behöriga El & VVS-tekniker. Förutom det löpande underhållet med tillval såsom energioptimeringar och elkvalitetsmätning, har vi en dygnet runt fastighetsjour. Med förvaltning för fastigheter får ni det kompletta skyddet, löpande tillsyn för att förebygga fel samt en 24/7 El & VVS jour ifall olyckan är framme.

fastighetsförvaltning Stockholm

Efter mer än 20 år i branschen vet vi att varje fastighet kommer med unika förutsättningar och utmaningar. Därför är det viktigt att förvaltning av fastigheter utförs av kompetenta El & VVS-tekniker.

Förvaltning Fastigheter

Svanströms Fastighetsservice, en del av Svanströms El & VVS AB håller i precis allt själva och har skalat ned fastighetsförvaltning till den verkliga kärnan vilket är den tekniska förvaltningen. Vi lägger ned all tid på fastighetens installationer och stryker alla mellanled mellan dig och våra fastighetstekniker.

På så sätt kan vi erbjuda kompetent och kostnadseffektiv service och i och med att ni kommunicerar direkt med våra el & VVS-tekniker istället för mellanled undviks missförstånd och inget faller mellan stolarna gällande det konkreta underhållsarbetet.

Teknisk förvaltning Bostadsrättsförening

Vår fastighetsförvaltning i Stockholm sker i samråd med er då vi upprättar löpande tillsynscheman för er fastighets viktiga installationer.

Verksamma med fastighetsförvaltning i Stockholm

I vårt arbete runt om i Stockholm med akut fastighetsjour har vi gång på gång stött på föreningar och företag som redan är anslutna till en teknisk förvaltning som inte gjort sitt jobb – därav har vi utvecklat vår fastighetsförvaltning i Stockholm för att bidra med ökad teknisk kompetens som verkligen förebygger fel & kostsamma avbrott. Vi fokuserar på löpande rondering och tillsyn av fastighetens installationer och arbetar både förebyggande men också för att spara energi och driftkostnader.

Läs mer: Avloppsfilmning i Stockholm

Om Svanströms Fastighetsservice

Svanströms Fastighetsservice är en del av Svanströms El & VVS i Stockholm och har utvecklat den här tjänsten för specifikt Fastighetsförvaltning i Stockholm. Idag är över 100 BRF:er anslutna samt en rad större företag. Se våra referenser här.

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något utan får kontakt med någon av våra El & VVS tekniker för genomgång av er fastighet eller bostadsrättsförening
    Med Svanströms Fastighetsservice får du

    • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
    • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
    • Kostnadsfri telefonsupport året om