FASTIGHETSFÖRVALTNING STOCKHOLM

Fastighetsförvaltning Stockholm

Vår tekniska förvaltning ger dig direktkontakt med erfarna el & vvs-tekniker som snabbt ger en korrekt diagnos av fastighetens skick, vilka installationer som kan orsaka problem i framtiden och vilket underhåll som krävs för att undvika kostsamma fel och störande avbrott. Läs mer om Teknisk förvaltning Bostadsrättsförening.

Vår fastighetsförvaltning i Stockholm innebär att er bostadsrättsförening eller kommersiella fastighet får löpande tillsyn av våra behöriga El & VVS-tekniker. Förutom det löpande underhållet med tillval såsom energioptimeringar och elkvalitetsmätning, har vi en dygnet runt fastighetsjour. Hos oss får ni det kompletta skyddet, löpande tillsyn för att förebygga fel samt en 24/7 El & VVS jour ifall olyckan är framme. Om du undrar hur vi på Svanströms kan hjälpa just dig med fastighetsförvaltning i Stockholm så tveka inte att kontakta oss!

fastighetsförvaltning Stockholm

Efter mer än 20 år i branschen vet vi att varje fastighet kommer med unika förutsättningar och utmaningar. Därför är det viktigt att förvaltning av fastigheter utförs av kompetenta El & VVS-tekniker.

Kostnadseffektiv fastighetsförvaltning

Svanströms Fastighetsservice, en del av Svanströms El & VVS AB håller i precis allt själva och har skalat ned fastighetsförvaltning till den verkliga kärnan vilket är den tekniska förvaltningen. Vi lägger ned all tid på fastighetens installationer och stryker alla mellanled mellan dig och våra fastighetstekniker. På så sätt kan vi erbjuda kompetent och kostnadseffektiv service.

När vi jobbar med fastighetsförvaltning i Stockholm så är vårt mål att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig genom att ni kommunicerar direkt med våra el & VVS-tekniker istället för mellanled undviks missförstånd och inget faller mellan stolarna gällande det konkreta underhållsarbetet.

Teknisk förvaltning Bostadsrättsförening

Vår fastighetsförvaltning i Stockholm sker i samråd med er då vi upprättar löpande tillsynscheman för er fastighets viktiga installationer.

Verksamma med fastighetsförvaltning i Stockholm

I vårt arbete runt om i Stockholm med akut fastighetsjour har vi gång på gång stött på föreningar och företag som redan är anslutna till en teknisk förvaltning som inte gjort sitt jobb – därav har vi utvecklat vår fastighetsförvaltning i Stockholm för att bidra med ökad teknisk kompetens som verkligen förebygger fel & kostsamma avbrott. Vi fokuserar på löpande rondering och tillsyn av fastighetens installationer och arbetar både förebyggande men också för att spara energi och driftkostnader.

Läs mer: Avloppsfilmning i Stockholm

Varför fastighetsförvaltning?

Alla fastigheter behöver underhållas. Oavsett om det är en bostad, förrådslokal eller en arbetsplats så måste man ta hand om fastigheten för att undvika problem som kan kosta massor av pengar. Det skulle till exempel kunna vara att rören i avloppssystemet blir dåliga efter många år utan underhåll vilket kan leda till läckor som i sin tur leder till väldigt dyra fuktskador. Beroende på fastighet så ingår även översyn av hissar, portar eller passersystem. När vi på Svanströms utför fastighetsförvaltning i Stockholm så går vi noga igenom alla delar av fastigheten för att se till att allt fungerar som det ska och om man upptäcker ett problem så kan det åtgärdas i god tid innan det är för sent. Genom åren så har vi identifierat många problem i tidigt stadie som har sparat in mängder av pengar i det långa loppet.

Något vi inkluderar i vår fastighetsförvaltning i Stockholm är även att vi ser över fastighetens energiförbrukning för att se om det finns sätt att spara in pengar på den fronten. Att optimera hur en fastighet använder energin är extra viktigt nu för tiden med tanke på de dyra elpriserna, vi gör därför allt vi kan för att du ska kunna spara in så mycket pengar som möjligt.

Så i grund och botten handlar fastighetsförvaltning om att spara in pengar, oavsett om det har att göra med att förhindra allvarliga skador i fastigheten eller att optimera energiförbrukning och driftkostnader. Om detta låter intressant så tveka inte att kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig med fastighetsförvaltning i Stockholm!

Vad kostar fastighetsförvaltning i Stockholm?

Det är svårt att sätta ett exakt pris då det kan variera väldigt mycket beroende på vilken typ av fastighet det gäller. Den viktigaste faktorn har att göra med storleken på fastigheten då det tar mer tid att underhålla en större fastighet. Åldern på fastigheten kan också vara avgörande för priset då rörsystem, ventilation eller elektroniken kan vara omoderna och därför kräva mer underhåll. Om du behöver hjälp med fastighetsförvaltning i Stockholm så tar vi gärna en titt på just din fastighet och återkommer med ett prisförslag.

Se hur vi jobbar

Om du vill få en inblick i hur det går till när vi jobbar med fastighetsförvaltning i Stockholm så får du gärna ta en titt på vår blogg där vi gör inlägg om allt från hur vi löser olika problem till hur vi går till väga när vi uppdaterar olika system. Vi vill att du ska känna dig bekväm med att anlita oss på Svanströms och vill därför vara öppna med hur vi arbetar. Bloggen kan även ge dig en tydlig bild av vad vi kan hjälpa just dig med när det gäller fastighetsservice i Stockholm.

Om Svanströms Fastighetsservice

Svanströms Fastighetsservice är en del av Svanströms El & VVS i Stockholm och har utvecklat den här tjänsten för specifikt fastighetsförvaltning i Stockholm. Vi har utbildad personal som är experter inom områden som VVS och el för att täcka alla behov som ingår i en fastighetsförvaltning. Idag är över 100 BRF:er anslutna samt en rad större företag. Se våra referenser här.

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något utan får kontakt med någon av våra El & VVS tekniker för genomgång av er fastighet eller bostadsrättsförening
    Med Svanströms Fastighetsservice får du

    • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
    • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
    • Kostnadsfri telefonsupport året om