FÖRVALTNING FÖR BOSTADSRÄTTER

Fastighetsjour Stockholm

Begränsa skador snabbt – oavsett tid på dygnet med Svanströms El & VVS fastighetsjour Stockholm. För dig som fastighetsägare är en fastighetsjour din är försäkran mot akuta fel som kan uppstå i bostadsrättsföreningen eller den kommersiella fastigheten.

Skulle det plötsligt uppstå vattenläckor, eller om värmepumpen stannar när det är kallt ute, eller sker ett plötsligt elavbrott – då står vår fastighetsjour Stockholm till ert förfogande för omedelbara reparationer – oavsett tid på dygnet. Vi har kvalificerad personal inom el & vvs på jour dygnet runt redo att rycka ut.

fastighetsjour stockholm

Fastighetsjour Stockholm ingår i vårt serviceavtal mot bostadsrättsföreningar och företagsfastigheter, där vi även sköter teknisk förvaltning, elkvalitetsmätning och mer.

 

En vattenläcka tar inte hänsyn till vanliga kontorstider och akuta problem eskalerar snabbt och kan orsaka stora skador på fastigheten. Därför har vi kvalificerade elektriker och jourmontörer dygnet runt i Stockholm som kan rycka ut och åtgärda akuta fel såsom strömavbrott och vattenläckor. Det blir din trygghet som fastighetsägare.


När olyckan är framme – även efter vanliga kontorstimmar – då behöver ni en fastighetsjour.

 

Allt som innebär akut fara för fastigheten åtgärdas på plats oavsett tidsåtgång, om annat gör vi temporära reparationer så åtgärdar vi i regel felet nästa dag under normal kontorstid. Detta arbetssätt säkerställer minsta möjliga påverkan i fastigheten samtidigt som det minimerar kostnaden för föreningen.

fastighetsjour stockholm

Om ett akut fel uppstår – tex att en vattenledning går sönder eller ett plötsligt elavbrott – då tar vår fastighetsjour hand om det oavsett tid på dygnet.

 

Tveka inte att kontakta Svanströms Fastighetsservice – ring direkt så kommer vi i regel ut inom 1 timme. Vår jour är öppen dygnet runt, året runt för alla typ av El & VVS problem. Vi är en del av Svanströms El & VVS i Stockholm som har över 20 års erfarenhet av El & VVS i Stockholm.

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något utan får kontakt med någon av våra El & VVS tekniker för genomgång av er fastighet eller bostadsrättsförening
    Med Svanströms Fastighetsservice får du

    • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
    • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
    • Kostnadsfri telefonsupport året om