Teknisk fastighetsförvaltning

Teknisk fastighetsförvaltning

Få regelbundet förebyggande tillsynsarbete av erfarna och behöriga El & VVS tekniker med över 20 års erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning och tillgång till en dygnet runt El & VVS jour för er fastighet. Vår tekniska förvaltning i Stockholm är en försäkran för er fastighet för att undvika akuta fel och avbrott samt att era installationer är så kostnads/energieffektiva som möjligt.

Teknisk fastighetsförvaltning i praktiken

Vår tekniska fastighetsförvaltning ger dig direktkontakt med erfarna El & VVS-tekniker som snabbt ger en korrekt diagnos av fastighetens skick, vilka installationer som kan orsaka problem i framtiden och vilket underhåll som krävs för att undvika kostsamma fel och störande avbrott.

Teknisk förvaltning Stockholm

Vår tekniska förvaltning innefattar även elkvalitetsmätningar och andra energioptimerande åtgärder på fastighetens tekniska installationer.

Teknisk förvaltning fastighet

Vår tekniska förvaltning för er fastighet innebär att ni får löpande tillsyn (rondering) av kvalificerade El & VVS-tekniker där vi utför förebyggande underhåll och andra åtgärder såsom elkvalitetsmätningar och energioptimeringar som sparar fastigheten pengar.

Teknisk fastighetsförvaltning utan mellanled

Vi håller i allt själva och stryker alla mellanled som ingår i typiska förvaltningstjänster och med oss får du istället kommunicera direkt med kompetent servicepersonal istället för diverse administratörer som i regel lägger ut underhållsarbete till underentreprenader. Då ni får kommunicera direkt med våra El & VVS-tekniker istället för mellanled undviks missförstånd och ingen viktig information faller mellan stolarna som kan påverka det faktiska underhållsarbetet. Vi tror på att El & VVS tekniker ska sköta underhållsarbetet och kommunikationen, inte administratörer och mellanled.

teknisk fastighetsförvaltning

Vi är ett familjeföretag i Stockholm med 20 års erfarenhet och en mängd BRF- och företagskunder för vår tekniska förvaltning i Stockholm.

Teknisk förvaltning Stockholm med Fastighetsjour

Svanströms Fastighetsservice utför teknisk förvaltning i Stockholm och har även en 24/7 fastighetsjour i Stockholm om olyckan är framme. Vi har över 20 års erfarenhet av El & VVS och innehar en rad behörigheter och certifikat för el och vvs-installationer.

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss förbinder du dig inte till något utan får kontakt med någon av våra El & VVS tekniker för genomgång av er fastighet eller bostadsrättsförening
    Med Svanströms Fastighetsservice får du

    • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
    • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
    • Kostnadsfri telefonsupport året om